Reproducing poetic text implicatures - Безугла, Л.Р.; Bezugla, L.R. (Х. : ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2017)
Тези доповідей ІХ наукової конференції з міжнародною участю "Актуальні проблеми перекладознавства та методики навчання перекладу"
Keywords: implicature; conversational implicatures; conventional implicatures