Організація та методика обліку, аналізу і внутрішнього аудиту витрат на виробництво промислової продукції - Худякова, Дар`я Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження організації та методики обліку, аналізу та внутрішнього аудиту витрат на виробництво промислової продукції та розробити рекомендації щодо їх удосконалення для аналізованого підприємства. Об’єктом дослідження є процеси організації та методики обліку, аналізу і внутрішнього аудиту витрат на виробництво на підприємстві ТОВ «ВТФ «ЕКМІ». Предметом дослідження є теоретичні, організаційні та методологічні положення обліку, аналізу та внутрішнього аудиту витрат на виробництво на промислових підприємствах України на прикладі ТОВ «ВТФ «ЕКМІ». Підприємство є виробником косметичних засобів для волосся, яке здійснює діяльність на українському та міжнародному ринках.
Organization and methodology of accounting, analysis and internal audit of costs for the production of industrial products
Керівник: Нестеренко Оксана Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; макроекономічний аналіз; macroeconomic analysis; аудит; audit; облік витрат; cost accounting