Маркетинг во внешнеэкономической деятельности Китая - Хао, Ань (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье исследованы особенности маркетинга во внешнеэкономической деятельности Китая. Проанализированы основные тенденции развития внешней торговли, географическая структура экспорта и роль маркетинговых инструментов в продвижении китайских товаров на мировых рынках. Особое внимание уделено развитию автомобильной отрасли и повышению её конкурентоспособности. Предложены направления совершенствования экспортного маркетинга Китая.

У статті досліджено особливості маркетингу у зовнішньоекономічній діяльності Китаю. Проаналізовано основні тенденції розвитку зовнішньої торгівлі, географічну структуру експорту та роль маркетингових інструментів у просуванні китайських товарів на світових ринках. Особливу увагу приділено розвитку автомобільної галузі та підвищенню її конкурентоспроможності. Запропоновано напрями вдосконалення експортного маркетингу Китаю.
Маркетинг у зовнішньоекономічній діяльності Китаю
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетинг; маркетинг во внешнеэкономической деятельности; внешнеэкономическая деятельность Китая; Китай; маркетинг; маркетинг у зовнішньоекономічній діяльності; зовнішньоекономічна діяльність Китаю; Китай