Діджиталізація телекомунікаційної індустрії: комунікативні стратегії та інструменти просування - Далецька, Софія Петрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню діджиталізації, як невід’ємної складової сучасного медіаринку та інтернет-ЗМІ, а також вивченню цифрових маркетингових комунікацій телевізійних компаній та їх особливостей.

The thesis is devoted to the study of digitalization as an integral component of the modern media market and internet media, as well as the study of digital marketing communications of television companies and their features.
Керівник: Яковенко Аліна Олегівна, доктор філософії, доцент кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; діджиталізація; просування; цифрова технологія; соціальна мережа; digitalization; promotion; digital technologies; social networks