Homo Byzantinus, або Людина, яка створила Візантійський Всесвіт - Домановський, А.М. (Інститут сходознавства імені А.Ю. Кримського НАН України, 2005)
Рецензія на книгу: Мир Александра Каждана: К 80-летию со дня рождения / Отв. ред. А. А. Чекалова. – СПб.: Алетейя, 2003. – 623, ІІ с. (Серия «Византийская библиотека. Исследования»)
Keywords: Каждан А.П.; візантиністика; рецензія