Професійне спілкування: лікар - хворий : посібник для іноземних студентів-медиків (англомовної форми навчання) - Алексєєнко, Тетяна Миколаївна; Васецька, Лариса Іванівна; Кушнір, Ірина Миколаївна (Харків : ХНУ імені В.Н.Каразіна, 2019)
Посібник призначений для іноземних студентів англомовної форми навчання медичних спеціальностей. Навчальні матеріали структуровано таким чином, що в результаті формуються коммунікативні вміння в навчально-професійній сфері спілкування. Навчальне видання містить комунікативні зразки професійного мовлення лікаря, завдання для формування аспектних навичок та мовлення умінь, завдання для самостійної роботи, двомовний словник професійної лексики.
Keywords: українська мова; професійний діалог; лікар; хворий; навчальний посібник