Рынок рекламы Украины - Баглык, Н. А.; Баглик, Н. А. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье проанализированы состояние и тенденции развития рекламного рынка Украины в 2010–2012 годах. Рассмотрены основные факторы, повлиявшие на изменение объемов рекламных продаж, включая экономическую нестабильность, сокращение бюджетов и инфляционные процессы. Исследована динамика медиа- и NON Media сегментов, определены наиболее растущие направления рекламной деятельности. Предложены рекомендации по повышению эффективности рекламного рынка в условиях подготовки к крупным международным событиям.

У статті проаналізовано стан і тенденції розвитку рекламного ринку України у 2010–2012 роках. Розглянуто основні фактори, що вплинули на зміну обсягів рекламних продажів, зокрема економічну нестабільність, скорочення бюджетів та інфляційні процеси. Досліджено динаміку медіа- та NON Media сегментів, визначено найбільш зростаючі напрями рекламної діяльності. Запропоновано рекомендації щодо підвищення ефективності рекламного ринку в умовах підготовки до великих міжнародних подій.
Ринок реклами України
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; рынок рекламы Украины; рекламная индустрия; рекламные бюджеты; интернет-реклама; телевизионная реклама; маркетинговые коммуникации; ринок реклами України; рекламна індустрія; рекламні бюджети; інтернет-реклама; телевізійна реклама; маркетингові комунікації