Соціально-гуманітарні дослідження розвитку суспільства : конспект лекцій з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» [Електронний ресурс] - Богданова, Наталія Григорівна; Bohdanova, Nataliia Hryhorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У конспекті лекцій з дисципліни «Соціально-гуманітарні дослідження розвитку суспільства» наведено: критерії оцінювання результатів навчання, шкалу оцінювання, тематичний план дисципліни, конспект лекцій, питання до іспиту і перелік літератури з з вище зазначеної дисципліни. Засвоєння курсу сприяє розвитку критичного мислення здобувачів і навичок аналізу соціальних явищ минулого та сьогодення у світі. Видання призначене здобувачам денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти інженерно-педагогічних спеціальностей.

The lecture notes for the discipline "Social and Humanitarian Studies of the Development of Society" include: criteria for evaluating learning outcomes, a grading scale, a thematic plan for the discipline, lecture notes, exam questions, and a list of literature on the above-mentioned discipline. Mastering the course contributes to the development of students' critical thinking and skills in analyzing past and present social phenomena in the world. The publication is intended for full-time and part-time students of the first (bachelor's) level of higher education in engineering and pedagogical specialties.
Social and humanitarian studies of the development of society : a summary of lectures on the discipline for higher education applicants in specialties 015 "Professional education (by specialization)" of the first (bachelor's) level of higher education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; соціально-гуманітарні дослідження розвитку суспільства; культурологія; особистість; релігієзнавство; діяльність; етика; естетика; індивідуальність; мистецтво; мораль; релігія; культура; social and humanitarian studies of the development of society; cultural studies; personality; religious studies; activity; ethics; aesthetics; individuality; art; morality; religion; culture