Формування комунікаційної політики організації - Лайко, Сергій Русланович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дипломної роботи полягає в теоретичному обґрунтуванні та практичному удосконаленні процесу формування внутрішньої комунікаційної політики організації ТОВ «Фарм-Експрес», спрямованої на підвищення ефективності інформаційних потоків, згуртованості персоналу та результативності управлінських рішень. Об’єкт і предмет дослідження. Об’єктом дослідження виступає організація ТОВ «Фарм-Експрес». Предметом дослідження є внутрішня комунікаційна політика організації ТОВ «Фарм-Експрес».
Керівник наукової роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; комунікаційна політика організації; результативність управлінських рішень; цифрові інструменти; системи комунікацій