Методи підтримки прийняття рішень. Стратегії отримання медичних знань. Експертні системи : методичні рекомендації для практичних занять здобувачів вищої освіти 2-го року навчання з дисципліни «Медична інформатика» [Електронний ресурс] - Мартиненко, Олександр Віталійович; Малярова, Людмила Володимирівна; Martynenko, Oleksandr Vitaliyovych; Maliarova, Liudmyla Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
У методичних рекомендаціях наведені покрокові інструкції (алгоритм виконання навчальних дій) щодо роботи здобувачів вищої освіти 2-го року навчання при вивченні теми «Методи підтримки прийняття рішень. Стратегії отримання медичних знань. Експертні системи» на практичному занятті з дисципліни «Медична інформатика».

The methodical recommendations contain step-by-step instructions (algorithm for performing educational actions) regarding the work of students of higher education in the 2nd year of study when studying the topic "Methods of supporting decision-making. Strategies for obtaining medical knowledge. Expert systems" at a practical lesson in the discipline "Medical informatics".
Decision support methods. Strategies for obtaining medical knowledge. Expert systems : methodical recommendations for practical classes of students of higher education in the 2nd year of study in the discipline «Medical Informatics» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES; MEDICINE; медична інформатика; експертні системи; методи підтримки прийняття рішень; medical informatics; expert systems; decision support methods