Потенціал консолідації релігійної ідентичності - Вауліна, Ф.В. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2011)
У статті розглянуто поняття "ідентичність", його основні види та роль в життєдіяльності індивіда. Проаналізовано поняття релігійної ідентичності та його місце в житті сучасних українців.
Keywords: релігійна ідентичність; релігійність; консолідація