Библиотековед Нина Михайловна Березюк : биобиблиографический указатель - Прокопова, Валентина Денисовна; Глибицкая, Светлана Борисовна; Прокопова, Валентина Денисівна; Глибицька, Світлана Борисівна (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2007)
«Проникнуть в то пространство, где все про всех написано. А уж оказавшись там, я читаю прошлое, открываю то, что уже было забыто, и распознаю знаки настоящего. Нам дано знать все, ибо все уже записано» (Коэльо Пауло. Алхимик).

«Проникнути в той простір, де все написано. А опинившись там, я читаю минуле, відкриваю те, що вже було забуто, і розпізнаю знаки сьогодення. Нам дано знати все, бо все записано» (Коельо Пауло. Алхімік).
Бібліотекознавець Ніна Михайлівна Березюк : біобібліографічний покажчик
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Центральная научная библиотека Харьковского национального университета имени В. Н. Каразина; Березюк Нина Михайловна (1935 - ); библиотековедение; биобиблиография; Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; Березюк Ніна Михайлівна (1935 - ); бібліотекознавство; біобібліографія