Методичні рекомендації до написання дипломних робіт для студентів спеціальності «Облік і оподаткування» - Бережний, Є.Б.; Глушач, Юлія Станіславівна; Косата, Інна Анатоліївна; Пономарьова, Тетяна Володимирівна; Розіт, Тетяна Володимирівна; Слюніна, Тетяна Леонідівна; Соболєв, Володимир Михайлович; Чуприна, Олена Анатоліївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2018)
Методичні рекомендації підготовлені у відповідності до вимог галузевої компоненти стандартів вищої освіти з підготовки фахівців у галузі знань «07 Управління та адміністрування». Методичні рекомендації спрямовані на допомогу студентам при написанні магістерських дипломних робіт спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітніми програмами кафедри статистики, обліку та аудиту.
Навчальні видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; дипломна робота магістра; облік і оподаткування; наукове дослідження; професійна підготовка магістра