Географічні аспекти грошової оцінки земель населених пунктів - Опара, В.М.; Д’яченко, Д.О.; Опара, В.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
Метою даної публікації є розкриття особливостей земельно-оціночних робіт сільських населених пунктів. Обґрунтувати зонування території населеного пункту як різновиду географічного методу диференціації вартості у сільських населених пунктах, а також висвітлення основних підходів до навчання студентів у процесі викладання курсу «Земельний кадастр населених пунктів».
Keywords: земельно-оціночні роботи; сільський населений пункт; зонування території населеного пункту; географічний метод диференціації вартості; курс «Земельний кадастр населених пунктів»