Урбоекологія : навчально-методичний комплекс для організації роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю Е2 «Екологія» [Електронний ресурс] - Ричак, Наталія Львівна; Rychak, Lvivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Навчально-методичний комплекс нормативної дисципліни «Урбоекологія» містить робочу програму навчальної дисципліни, методичні рекомендації для виконання практичних, самостійних робіт, приклади завдань семестрових екзаменів тощо. Навчальне видання призначене для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» першого (бакалаврського) освітнього рівня.

The educational and methodological complex of the normative discipline "Urban ecology" contains the work program of the educational discipline, methodological recommendations for performing practical, independent work, examples of semester exam tasks, etc. The educational edition is intended for students of higher education in specialty 101 "Ecology" of the first (bachelor's) educational level.
Urban ecology : educational and methodological complex for the organization of the work of students of higher education of the first (bachelor) level in the specialty E2 "Ecology" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; NATURAL SCIENCES::Earth sciences; FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING; урбоекологія; міські екосистеми; екологічний стан міського середовища; сталий розвиток міських територій; екологічне планування; urban ecology; urban ecosystems; ecological state of the urban environment; sustainable development of urban areas; ecological planning