Розробка ефективної бізнес-моделі підприємства - Сюсюкалова, Ангеліна Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність обраної теми полягає в тому, що розробка ефективної бізнес- моделі підприємства є необхідним завданням у сучасних умовах глобального ринкового середовища. Мета роботи – дослідження теоретичних основ бізнес-моделювання підприємства та практична розробка стратегічних напрямів вдосконалення студії «Epil–AS» на підставі аналізу моделі підприємства. Об’єкт дослідження - бізнес-модель підприємства студії «Epil–AS», вдосконалення і напрямки розвитку салонного бізнесу в Україні. Предмет дослідження – розробка стратегічних напрямів вдосконалення бізнес моделі на прикладі студії Epil–AS».
Development of an effective business model for the enterprise
Керівник кваліфікаційної роботи: Нескородєв Семен Миколайович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бізнес-модель підприємства; business model of the enterprise; індустрія краси; beauty industry; бізнес-моделювання; business modeling