Попередні відомості про мікофільні гриби Українських Карпат - Акулов, Олександр Юрійович (My University, 2012)
У статті представлені попередні дані про мікофільні гриби національних природних парків «Синевир» та «Сколівськи бескиди». Сумарно зареєстровано 54 види мікофілів, серед яких 23 виявилися новими для території України. Складено узагальнюючий систематичний конспект біоти. Наведено відомості про гриби, субстрати.
Preliminary data on fungicolous fungi of Ukrainian Carpathians
Keywords: мікофільні гриби; національний природний парк "Синевир"; національний природний парк "Сколівські бескиди"; Карпати; Україна; різноманіття; спеціалізація