Розробка бренду ресторанного закладу (на прикладі абсент-бару) - Чаленко, Юлія Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи: розробка бренду ресторанного закладу на прикладі абсент-бару.

Purpose of the work: development of a restaurant establishment brand using an absinthe bar as an example.
Керівник роботи : Решетняк Олена Іванівна, доктор економічних наук, доцент, професор кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бренд; ресторанний заклад; розробка бренду; маркетингове дослідження; тематичний бар; інновації; цільова аудиторія; концепція; конкурентоспроможність; brand; restaurant establishment; brand development; marketing research; themed bar; innovations; target audience; concept; competitiveness