Комплексне використання наукометричних БД і повнотекстових архівів при проведенні наукових досліджень - Васильєв, О.В. (Харків, 2019)
Васильєв Олексій Всеволодович, к.т.н., патентний повірений, Асоціація «Інформатіо-Консорціум», директор. Тел.: (044) 501-1295. Ел. пошта: oleksii.vasyliev@gmail.com URL: http://www.informatio-consortium.net.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Послуги та програми Інформатіо-Консорціум; Асоціація «Інформатіо-Консорціум»; «Інформатіо-Консорціум»; Наукометричні БД; Інфраструктура ринку наукової інформації; наукометрия; Чим пошук в БД EBSCO відрізняється від пошуку в Google (Scholar.Google)?; Scopus; Метод оцінки «інформаційної потужності»; Інформаційне забезпечення НДР (стадії); Поради по створенню та розвитку системи інформаційного забезпечення університету; Комплексне використання наукометричних БД і повнотекстових архівів при проведенні наукових досліджень; Бази даних EBSCO-Host; Наукометрична БД «Academic Search Complete” (у порівнянні з Academic Search Premier); Мультидисциплинарная база данных по гуманитарным и естественным наукам EBSCO Academic Search Complete (Premier)