Природоохоронне законодавство та екологічне право : навчально-методичний комплекс для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю Е2 «Екологія» [Електронний ресурс] - Гололобова, Олена Олександрівна; Gololobova, Olena (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчально-методичний комплекс нормативної дисципліни підготовки еколога «Природоохоронне законодавство та екологічне право» містить робочу програму навчальної дисципліни, методичні рекомендації для виконання практичних, самостійних робіт, приклади завдань семестрових екзаменів тощо. Навчальне видання призначене для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» першого (бакалаврського) освітнього рівня.

The educational and methodological complex of the normative discipline of environmental training «Environmental Legislation and Environmental Law» contains a work program of the discipline, methodological recommendations for practical, independent work, examples of semester exams, etc. The textbook is intended for applicants for higher education in the specialty 101 «Ecology» of the first (bachelor's) educational level.
Environmental legislation and environmental law : educational and methodical complex for advanced education students of the first (bachelor's) level for the specialty E2 «Ecology» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE::Other law::Environmental law; природоохоронне законодавство; екологічне право; навчально-методичний комплекс; підготовка еколога