Управління соціально-психологічним кліматом в колективі - Цвинда, Олексій Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою магістерської роботи є обґрунтування напрямів удосконалення управління соціально-психологічним кліматом у колективі благодійної організації, з урахуванням її специфіки, кадрової структури, емоційного навантаження та стратегічних завдань. Об’єктом дослідження є процес управління соціально-психологічним кліматом у колективі організації. Предметом – механізми, інструменти та управлінські практики, що забезпечують формування, підтримку та розвиток сприятливого соціально- психологічного клімату в умовах діяльності благодійного фонду.
Керівник наукової роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; соціально-психологічний кліматом; управління соціально-психологічним кліматом; емоційне навантаження; організаційно-управлінський механізм