Розвиток зовнішньоторговельних відносин між Україною та Республікою Узбекистан - Жабборалієв, Мукхаммадазізбек (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення особливостей розвитку зовнішньоторговельних відносин України з Республікою Узбекистан.
Керівник : Гончаренко Наталія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; зовнішня торгівля; економічні взаємовідносини між Україною і Республікою Узбекистан; зовнішня торгівля як ключовий елемент економічних взаємовідносин між Україною і Республікою Узбекистан