Формування особистісного чинника в управлінні організацією (на прикладі ТОВ «Медичний центр «Ашера») - Федотов, Вахтанг Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Теоретичне значення дослідження полягає у визначенні складових особистісного чинника та особливості їх функціонування в управлінській діяльності організації. Практичне значення дослідження полягає в тому, що розроблена модель інноваційного управління діяльності керівника та модель економічного аналізу діяльності у частині забезпечення ефективності управління в умовах реальної автономії може бути впроваджена у практичну діяльність підприємств, установ та організацій України.

The theoretical significance of the study is to determine the components of the personal factor and the peculiarities of their functioning in the management of the organization. The practical significance of the study is that the developed model of innovative management of the manager and the model of economic analysis of activities in terms of ensuring effective management in real autonomy can be implemented in the practice of enterprises, institutions and organizations of Ukraine.
Formation of the personal factor in the management of the organization (on the example of LLC" Medical Center "Asher")
Керівник роботи: Калініченко Тетяна Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; особистісний чинник; управлінська діяльність; складові особистісного чинника; інноваційне управління; ефективність управління в умовах реальної автономії; personal factor; managerial activity; components of personal factor; innovative management; efficiency of management in the conditions of real autonomy