Проблеми та перспективи використання системи контролінгу на підприємствах України - Таякіна, Ю. В. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
У статті досліджено проблеми та перспективи впровадження системи контролінгу на підприємствах України в умовах нестабільного економічного середовища. Обґрунтовано значення контролінгу як комплексного інструменту інформаційно-аналітичної підтримки управлінських рішень, спрямованого на підвищення ефективності діяльності підприємств, оптимізацію витрат та забезпечення фінансової стійкості. Визначено основні проблеми впровадження та шляхи вдосконалення системи контролінгу.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; контролінг; підприємство; управлінський облік; фінансовий менеджмент; антикризове управління