Стратегії неввічливості у дискурсі драм В. Шекспіра: когнітивно-прагматичний аспект - Петренко, О.М. (My University, 2018)
Дисертацію присвячено встановленню когнітивно-прагматичних характеристик неввічливої комунікативної поведінки англійців XVI–XVII століття, закоріненої в концептуальних уявленнях про НЕВВІЧЛИВІСТЬ і актуалізованої у дискурсивних стратегіях і тактиках драм В. Шекспіра
Keywords: драми В. Шекспіра; когнітивна прагматика; лінгвокультурний концепт-регулятив; неввічлива комунікативна поведінка; поведінковий ознаковий концепт-регулятив НЕВВІЧЛИВІСТЬ; стратегія і тактика дискурсу