Черноватий Леонід Миколайович. [До 60-річчя з дня народження] - (:unkn) unknown (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2010)
Доктор педагогічних наук, професор Л.М. Черноватий народився 24 березня 1950 року в с. Нехвороща Полтавської області. Є одним із провідних фахівців України з проблем навчання іноземних мов та перекладу, відомий також своїми дослідженнями угалузях психології навчання та психолінгвістики.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects; Харкiвський унiверситет, Факультет іноземних мов, Кафедра теорії та практики перекладу; Черноватий Леонід Миколайович (р. н. 1950); професор Харківського університету