Екологія, неоекологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування : міжнародна наукова конференція молодих вчених (7 ; 2019 ; Харків) : матеріали - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Представлені матеріали, які висвітлюють сучасний екологічний стан навколишнього середовища та екологічні проблеми у різних регіонах України та інших країн, а також шляхи їх вирішення. У конференції брали участь більше 150 представників від 30 ВНЗ із 16 міст України, Білорусі, Узбекистану. Матеріали підготовлені під науковим керівництвом викладачів вищих навчальних закладів України.
Ecology, Neoekology, Environment Protection and Balanced Natural Management : Proceedings of the 7th Іnternational Scientific Conference Young Scientists
Keywords: природничі науки; VII Міжнародна наукова конференція молодих вчених