Ептологія, її об’єкт та предмет - Оніщенко, Н.А. (Х.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2016)
Тези Сьомого міжнародного наукового форуму. Сучасна іноземна філологія: дослідницький потенціал
С. 36-38 у тезах доповідей Сьомого мміжнародного наукового форуму. Сучасна іноземна філологія: дослідницький потенціал :тези доповідей. – Ч. ІІ (Л-Ш).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Linguistics