Рекомендації з підвищення ефективності праці персоналу в організації - Донець, Максим Едуардович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність дослідження полягає в необхідності пошуку ефективних методів управління персоналом, що є важливим фактором для досягнення конкурентоспроможності та стабільності компанії в умовах сучасного ринкового середовища. Мета дослідження. Обґрунтування проблем та пошук рішень для підвищення ефективності праці персоналу компанії Нафтогаз. Об'єктом дослідження є процес управління персоналом з метою підвищення ефективності праці працівників компанії Нафтогаз. Предмет дослідження. Процеси формування та розвитку персоналу, а також системи мотивації та стимулювання працівників у компанії Нафтогаз.
Recommendations for improving the efficiency of personnel in the organization
Керівник кваліфікаційної роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ефективність праці персоналу; staff efficiency; інноваційні технології; innovative technologies; персонал; personnel