Харківський університет. – 1957, 23 листопада. – № 36 (910) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Видавництво Харківського університету, 1957)
Орган парткому, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому Харківського ордена Трудового Червоного Прапора державного університету імені О.М. Горького.
Редактор В. Будніков. Рік видання ХХІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Харківський університет; 23 листопада 1957 року; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Зайцев Б., ст. лаборант історичного факультету; Харківський університет (сторінками періодичних видань)