Досвід імплементації міжнародних стандартів фінансової звітності в світовій практиці - Ступак, Анна Станіславівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є на основі аналізу теоретичних та практичних аспектів використання міжнародних стандартів фінансової звітності і вивчення зарубіжного досвіду їх імплементації визначити проблеми і перспективи їх подальшого застосування в світовій практиці. Об’єктом дослідження є міжнародні стандарти фінансової звітності (МСФЗ). Предметом дослідження є досвід імплементації міжнародних стандартів фінансової звітності в світовій практиці.
Experience in implementing international financial reporting standards in global practice
Науковий керівник: Галуцьких Наталія Андріївна, кандидат економічних наук, доцент закладу вищої освіти кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; фінансова звітність; financial reporting; міжнародні стандарти; international standards; світова економіка; world economy; бухгалтерський облік; accounting