Особові меморіальні дошки в культурному ландшафті Харкова: історія та сучасність - Вовк, Ольга Ігорівна (Харків : Точка, 2021)
Підрозділ присвячено дослідженню меморіальних дошок, що побутують в символічному ландшафті Харкова і встановлені на честь історичних діячів. Розглянуто процес поширення пам’ятних таблиць у просторі Харкова за майже сто минулих років (з 1920-х рр. до 2020 р.).