Політика держави щодо забезпечення регіонального розвитку в умовах гібридних загроз - Литвиненко, Владислав Сергійович; Lytvynenko, Vladyslav (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У магістерській роботі досліджується державна політика регіонального розвитку в умовах гібридних загроз. Перший розділ аналізує теоретичні основи державної політики, зокрема вплив гібридних загроз на регіональний розвиток, механізми децентралізації та функції територіальних громад. У другому розділі розглядається сучасний стан реалізації державної політики, включаючи питання державного регулювання регіональної економіки, структурної політики та добробуту населення. Третій розділ містить пропозиції щодо вдосконалення державної політики, зокрема формування нової моделі регіональної політики в умовах децентралізації та запровадження інноваційних підходів в управлінні регіональним розвитком.
State policy on ensuring regional development in conditions of hybrid threats
Науковий керівник: Орлов Олександр Валентинович, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічної політики
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science::Peace and development research; гібридні загрози; регіональний розвиток держави; децентралізація влади; територіальна громада; державне регулювання системи регіональної економіки; державна структурна політика; інноваційні підходи в управлінні регіональним розвитком