Об’єкти права інтелектуальної власності на географічне зазначення - Карпенко, О.І. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Карпенко Оксана Іванівна – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: географічне зазначення; найменування походження; назви місця походження товару; кваліфіковані зазначення походження товару; право інтелектуальної власності