Геологічна будова району Олишівського ПСГ - Янченко, Дмитро Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи - аналіз геологічної будови та режиму експлуатації Олишівського підземного сховища газу. Матеріали до дипломної роботи були зібрані під час роботи у ТОВ “Геологічні Системи”.
Керівник: Горяйнов Сергій Володимирович, кандидат геолого-мінералогічних наук, доцент
Keywords: NATURAL SCIENCES::Earth sciences; юрська система; байоський та батський яруси; антиклінальна структура; підземні газосховища; режим експлуатації