Психологічні аспекти сприйняття сучасної етноекспозиції (за матеріалами виставки «Цей неповторний ГлиноСВІТ») - Шпорт, Ганна Михайлівна (My University, 2024)
На прикладі оглядової етнографічної виставки «Цей неповторний ГлиноСВІТ» висвітлено психологічні аспекти сприйняття сучасної етноекспозиції.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Technology and culture; культурна спадщина; демонстрація українських матеріальних і нематеріальних цінностей; пропагування українських матеріальних і нематеріальних цінностей; проєкти «для людей та про людей»; етнозаходи; етновиставка; освітній захід; виховний захід; Художня галерея імені Г. Семирадського Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; гончарні вироби; різновиди посуду