Діагностика та профілактика професійного вигоряння співробітників медичної організації - Вікторова, Наталія Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета дослідження полягає в розробці заходів щодо вдосконалення методів роботи з персоналом, а саме виявлення та зниження рівня професійного вигоряння у співробітників установи. Об'єктом дослідження є середній медичний персонал та лікарі Комунального некомерційного підприємства «Обласний центр онкології» (далі – КНП «ОЦО»). Предметом дослідження є професійне вигоряння працівників КНП «ОЦО».
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; професійне вигоряння та його стадії; КНП «ОЦО»; аналіз фінансово-економічної діяльності КНП «ОЦО»; професійне вигоряння у персоналу КНП «ОЦО»