Вплив релiгiйної сфери на становлення релігійної свідомості та морального вимiру українського суспільства - Ключко, Л.В. (My University, 2008)
В статті розкриті актуальні питання впливу релігійної сфери на формування релігійної свідомості, са- моідентифікації, моральності українського соціуму.
Keywords: релігійна сфера; суспільна географія; релігійна свідомість