Автоматизований кросплатформний застосунок для вивчення іноземної мови з інструментами адміністрування - Жуков, Олег Ігорович; Zhukov, O. I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Проблема, яку вирішує кваліфікаційна робота – відсутність доступного гнучкого інтегрованого рішення, що поєднує сучасні методики викладання іноземних мов та зручні інструменти адміністрування навчального контенту й користувачів на різних платформах, яке може бути використане як готовий продукт для бізнес-задач у сфері освіти. Область застосування – дистанційна–онлайн освіта, корпоративне навчання, курси, мобільні та веб орієнтовані платформи для вивчення іноземних мов та інших освітніх напрямків.

Problem solved by qualification thesis – the lack of an accessible, flexible, and integrated solution combining modern methods of teaching foreign languages and convenient tools for educational content administration and viewing user information and testing results across multiple platforms, which can be utilized as a ready-made product for educational business tasks. Field of application – distance online education, corporate training, educational courses, mobile and web-based platforms for foreign language learning and other educational fields.
Керівник: Хруслов Максим Михайлович, виконуючий обов’язки завідуючого кафедри комп’ютерних систем та робототехніки, кандидат фізико-математичних наук, доцент
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; кросплатформний застосунок; вивчення іноземних мов; тестування знань; мобільний додаток; веб-додаток; перегляд інформації про користувачів; cross-platform application; foreign language learning; knowledge testing; content administration; viewing user information; mobile application; web application