Кваліфікаційна робота бакалавра : методичні рекомендації до виконання (для здобувачів вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) - Новікова, Людмила Вікторівна; Чернишова, Лариса Олексіївна; Харченко, Ігор Михайлович; Хижняк, Лариса Михайлівна; Солових, Євгенія Миколаївна (My University, 2022)
Видання містить загальні положення та вимоги до виконання кваліфікаційних робіт бакалавра за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: вимоги та пояснення щодо структури роботи, змісту окремих розділів, оформлення роботи в цілому та її складових елементів, порядку рецензування, допуску до захисту та захисту кваліфікаційних робіт.
Keywords: Кваліфікаційна робота бакалавра; міжнародні відносини