Соціально-гуманітарні дослідження розвитку суспільства : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського) рівня за спеціальністю 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» [Електронний ресурс] - Богданова, Наталія Григорівна; Bohdanova, Nataliia Hryhorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Соціально-гуманітарні дослідження суспільства» містять: критерії оцінювання результатів навчання, шкала оцінювання, тематичний план дисципліни, плани практичних робіт, вказівки та вимоги до виконання рефератів, теми рефератів, питання до іспиту і перелік літератури з вище зазначеної дисципліни. Основна мета методичних вказівок - сприяння кращому засвоєнню і перевірці теоретичного матеріалу зазначеного курсу та розвитку самостійності у вивченні дисципліни. Видання призначене здобувачам денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти інженерно-педагогічних спеціальностей.

Methodological instructions for performing practical work in the discipline "Social and Humanitarian Studies of Society" contain: criteria for evaluating learning outcomes, assessment scale, thematic plan of the discipline, plans for practical work, instructions and requirements for performing essays, essay topics, exam questions, and a list of literature from the above-mentioned discipline. The main goal of the methodological guidelines is to promote better assimilation and verification of the theoretical material of the specified course and the development of independence in studying the discipline. The publication is intended for applicants for full-time and part-time forms of study of the first (bachelor's) level of higher education in engineering and pedagogical specialties.
Socio-humanitarian studies of the development of society : methodological guidelines for performing practical work on the discipline for applicants for higher education in specialties 015 "Professional education (by specialization)" of the first (bachelor's) level of higher education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; соціально-гуманітарні дослідження розвитку суспільства; культурологія; особистість; релігієзнавство; діяльність; етика; естетика; індивідуальність; мистецтво; мораль; релігія; культура; social and humanitarian studies of the development of society; cultural studies; personality; religious studies; activity; ethics; aesthetics; individuality; art; morality; religion; culture