Удосконалення економічного забезпечення управління персоналом виробничого підприємства - Данильченко, Олександр Олегович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність даної теми полягає в тому, що для управління організацією в цілому управління персоналом організації є одним із ключових факторів ефективності, оскільки саме працівники організації, працюючи в єдиній системі, досягають певних виробничих показників. Метою кваліфікаційної роботи магістра є вивчення теоретичних аспектів економічного забезпечення управління персоналом виробничого підприємства, аналіз впливу здоров'я та благополуччя працівників на економічні та кадрові показники підприємства фармацевтичної галузі, розробка рекомендованих заходів з підвищення ефективності економічних методів управління працею. Об'єктом дослідження є – виробниче підприємство фармацевтичного напрямку ТОВ «ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ «ЗДОРОВ’Я» Предметом дослідження є економічне забезпечення управління персоналом ТОВ «ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ «ЗДОРОВ’Я».
Improving the economic support of personnel management in a manufacturing enterprise
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджмента
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління персоналом; personnel management; менеджмент персоналу; ефективність підприємства; enterprise efficiency; виробниче підприємство фармацевтичного напрямку; pharmaceutical manufacturing enterprise