Аналітичне дослідження та оцінка тенденцій розвитку ринку оренди автомобілів в Україні та світі - Шкородьонок, Іван Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування теоретико-методичних засад статистичного вивчення та аналізу ринку оренди автомобілів в Україні та світі, виявлення основних тенденцій його розвитку та розроблення рекомендацій щодо підвищення ефективності фунціонування галузі.
Науковий керівник: Корепанов Олексій Сергійович, доктор економічних наук, професор кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ринок оренди автомобілів; европейський ринок оренди автомобілів; підвищення ефективності фунціонування галузі; розвиток ринку прокату автомобілів