Комп’ютерна система управління товарообігом магазину - Шамрай, Едуард Сергійович; Shamrai, E. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Ця дослідницька робота має значення для осіб які приймають рішення, оскільки надає можливість зробити інформований вибір щодо оптимальної архітектурної стратегії для автоматизації операцій. Ключові аспекти, що досліджуються включають зрозумілий інтерфейс, ефективність та гнучкість додатку, а також інтеграційність.

This research work is important for decision makers, as it provides an opportunity to make an informed choice about the optimal architectural strategy for automating operations. The key aspects to be investigated include user-friendly interface, application efficiency and flexibility, and integrability.
Керівник: Бикова Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; інвентарізація; монолітна архітектура; Java; Spring Boot; MVC; inventory; monolithic architecture; architecture