Фонетичний курс з французької мови для гуманітарних факультетів : навчально-методичний посібник - Лисенко, Наталя Григорівна; Руднєва, Ірина Станіславівна; Григор'єв, Максим Вікторович; Уткіна, Галина Федорівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Навчально-методичний посібник з французької мови призначається для студентів факультетів гуманітарного напрямку, а також широкого кола осіб, які хочуть у стислі терміни опанувати французьку вимову та правила читання.
Навчальне видання, укр., франц. мовами
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; студенти; французька мова; факультети гуманітарного напрямку; фонетика; голосні; приголосні; довгота французьких голосних; фрази; будова французького речення; види слів у французькій мові; артикль; займенникові прикметники; ритмічна група; зв’язування; зчеплення; множина іменників; напівголосний; артикль; власні назви; присвійні прикметники; дієслово; дієслова; зворот; прикметник; додаток; займенник; прислівник; інверсія в словах автора; множини; теперішній час; дієвiдмiнювання; поділ на склади; фонетичний складоподіл; наголос; ритмічна група; інтонація; орфографічні знаки; діакритичні знаки; groupe rythmque; liaison; enchaînement; phrases; dialogue; texte; mini-dialogues; révision; accent aigu; accent grave; accent circonflexe; tréma; apostrophe; cédille