Порушення менструального циклу. Аномальні маткові кровотечі : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти 5-го року навчання з дисципліни «Акушерство та гінекологія» - Грищенко, Ольга Валентинівна; Козуб, Тетяна Олександрівна; Головіна, Ольга Володимирівна; Grishchenko, Olga Valentinivna; Kozub, Tetiana Olexandrivna; Golovina, Olga Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2021)
Методичні рекомендації містять перелік теоретичних питань з даної теми для самостійної підготовки студентів до практичного заняття, список рекомендованої та додаткової літератури, а також приклад тестових завдань.

The methodical recommendations contain a list of theoretical questions on the given topic for independent preparation of students for practical training, a list of recommended and additional literature, as well as an example of test tasks.
Disorders of the menstrual function. Abnormal uterine bleeding : methodological recommendations for advanced education of the 5th grade in the discipline “Obstetrics and Gynecology”
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; MEDICINE::Surgery::Obstetrics and women's diseases::Obstetrics and gynaecology; менструальний цикл; кровотеча; емболізація; гормональне лікування; menstrual cycle; bleeding; embolization; hormonal treatment