Методи підвищення ефективності системи організації праці менеджера - Чубар, Анастасія Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз існуючих методів організації праці менеджера та розробка рекомендацій щодо підвищення її ефективності. Об’єктом дослідження є система організації праці менеджера. Предметом дослідження є методи та інструменти підвищення ефективності системи організації праці менеджера.
Керівник кваліфікаційної роботи: Кононенко Яна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; менеджер; manager; менеджмент організацій; management of organizations; продуктивність праці; labor productivity; управління трудовими ресурсами; human resources management; організація праці; labor organization