Інноваційні рішення в організації ресторану японської кухні у стилі ф`южн з елементами аніме-культури - Бабчик, Марія Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи: розробка інноваційних рішень і алгоритмів для організації ефективної роботи ресторану японської кухні у стилі фʼюжн зелементами аніме культури.

Objective: development of innovative solutions and algorithms for organizing the effective operation of a Japanese fusion restaurant with elements of anime culture.
Керівник роботи : Червоний Віталій Миколайович, кандидат технічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; японська кухня; інновації; маркетинг; фʼюжн; аніме; японський ресторан; організація; економічна ефективність; japanese cuisine; innovation; marketing; fusion; anime; japanese restaurant; organization; economic efficiency