Взаємозв’язок перфекціонізму та трудоголізму у студентів - Заїка, М. О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Серед кожної групи були зафіксовані певні зв’язки між рівнем перфекціонізму та ступенем вираженості трудоголізму. Було виявлено, що в групі із високим рівнем перфекціонізму більш вираженою є зацикленість на роботі, а у низького рівня перфекціонізму - надмірність у роботі. Загалом, статистично значущих відмінностей між рівнем перфекціонізму та ступенем вираженості трудоголізму – не виявлено.

Certain relationships between the level of perfectionism and the degree of workaholism were recorded among each group. It was found that in the group with a high level of perfectionism, fixation on work is more pronounced, and in the group with a low level of perfectionism - excessiveness in work. In general, no statistically significant differences were found between the level of perfectionism and the degree of workaholism.
The relationship between perfectionism and workaholism in students
Керівник роботи: Зотова Лілія Миколаївна, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри прикладної психології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; трудоголізм; workaholism; перфекціонізм; perfectionism; студенти; students