Історія Стародавньої Греції та Стародавнього Риму: навчально-методичний посібник з підготовки студентів до поточного контролю знань - Мартем’янов, О.П.; Токарев, А.М. (My University, 2017)
Посібник містить практичні поради з підготовки до контрольних робіт з історії Стародавньої Греції та Стародавнього Риму, які, відповідно до навчальної програми з цієї дисципліни, студентам належить написати протягом семестру. У виданні наведено повний перелік питань, за якими проводиться поточний контроль знань, і методичні рекомендації щодо того, яким чином кожне з них доцільно висвітлювати. Разом з цим, у посібнику читач знайде бібліографію творів античних авторів, якісних навчальних видань і досліджень сучасних фахівців, які містять інформацію про той чи інший період античної історії, а також відомості про основні інформаційні ресурси з історії Стародавньої Греції та Стародавнього Риму. Для викладачів і студентів І курсу історичного факультету.